Köysityöt ja korkean paikan työt kokemuksella | Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Olemme ikkunanpesun rautaisia ammattilaisia paikassa kuin paikassa. Hoidamme tarpeidesi mukaan myös korkeiden paikkojen rakennustyöt ja lumenpudotuksen.

Ammattilasi Oy:llä on vuosien kokemus erilaisista köysitöistä, korkean paikan töistä ja kiipeilytöistä. Toteutamme kaikki työmme aina tarkan harkinnan ja hyvän suunnitelman mukaan. Tämä takaa sen, että työmenetelmä ja toteutus ovat parhaiksi ja turvallisimmiksi todettuja vaihtoehtoja. Käytämme tarvittaessa myös nostinta sellaisissa korkean paikan töissä, joissa sitä on riskiarvion mukaan parempi ja turvallisempi käyttää. Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Kaiken keskiössä turvallisuus ja ammattitaitoinen osaaminen

Kansainvälinen IRATA (Industrial Rope Access Trade Association) määrittelee maailmanlaajuisesti eri köysitekniikoita ja -lähestymistapoja, joita myös me käytämme työssämme. Köydenkäyttömenetelmien etuja ovat turvallisuus, nopeus sekä niiden vähäinen vaikutus työkohteen muihin toimintoihin, ympäröiviin alueisiin ja ympäristöön. Köydenkäyttömenetelmät vähentävät kokonaistyötuntien ja tietyn tehtävän havaitun riskitason (riskityöaika) yhdistelmää verrattuna muihin tapoihin ja niihin liittyviin riskeihin ja kustannuksiin.

Suunnittelemme jokaiseen työtehtävään aina yksilöllisesti parhaan ratkaisun. Tämä takaa asiakkaalle varman laadun ja turvallisen, nopean työn. Jokaiselle työkohteelle tehdään huolellinen suunnitelma ja dokumentoidut riskinarvioinnit. Noudatamme asetusta vna 403/2008, joka on valtioneuvoston asetus työvälineiden turvallisesta käytöstä ja tarkastamisesta.

Yhtenäinen koulutuslinja tuo varmistettua turvallisuutta köysityöskentelyyn ja ehkäisee turvallisuutta vaarantavien työtekniikoiden käyttöä. Kun köysiä käytetään oikeaoppisesti, menetelmä on yksi turvallisimmista työskentelytavoista.

Sunnitelmallisuus ja laadunvarmistus mahdollistavat ensiluokkaiset lopputulokset

Huolehdimme kaikissa korkean paikan työtehtävissämme seuraavat:

  1. Noudatamme työturvallisuuslakia eli huolehdimme putoamissuojauksesta jokaisessa työkohteessamme.
  2. Myös vakiomallisiin työtehtäviin tehdään työturvallisuussuunnitelmat, jotka perustuvat työturvallisuusstandardeihin.
  3. Työmenetelmämme tehdään pdca-malliin (plan, do, check, act), joka korostaa systemaattista toiminnan suunnittelua, hallintaa, mittaamista ja parantamista.
  4. Jokaisen työkohteen suunnitelma tehdään aina räätälöidysti, sillä kaikki kohteet ovat erilaisia.

Ota yhteyttä

Yhteistyö kanssamme on turvallista – huomioimme myös koronan toimintatavoissamme

Suunnittelemme ikkunanpesun ajankohdan ja järjestyksen yhteistyössä asiakkaan kanssa niin, että prosessi on mahdollisimman turvallinen. Tiloja pestään pääsääntöisesti silloin, kun ne ovat tyhjillään. Mahdollisuuksien ja erikoistilanteiden mukaan voimme toteuttaa ikkunanpesun myös yöaikaan.

Ohjeistamme työntekijöitämme säännöllisesti vallitsevista koronaohjeistuksista. Työntekijämme käyttävät koko työtehtävän ajan FFP2- tai FFP3-standardoitua kasvomaskia ja nitriilikäsineitä ehkäistäkseen tartuntoja. Lisäksi he huolehtivat hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä.

 

Jätä yhteydenottopyyntö