Puhtaiden ikkunoiden asiantuntija – ikkunanpesu toimialueella Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Me pesemme ikkunat kuin ikkunat puhtaiksi, jotta sinä voit keskittyä katselemaan maisemia kirkkaampien lasien takaa.

Ammattilasi Oy huolehtii niin kotitaloutesi kuin yrityksesi ikkunat putipuhtaiksi tehokkaasti ja turvallisesti. Pesemme kaikenlaiset ikkunat tarkasti, ammattitaidolla ja jälkeäkään jättämättä – toteutamme myös haastavammat köysityöt ja korkean paikan työt. Saat meiltä ikkunanpesun lisäksi myös aina ystävällistä ja kokonaisvaltaista asiakaspalvelua. Ja mikä parasta, annamme työllemme tyytyväisyystakuun! Jos sinä olet tyytyväinen, mekin olemme.

Näin me toimimme

 • Käytämme hinnoittelussamme yleensä urakkahintaa, johon sisältyy kaikki työhön liittyvät kulut – näin hinta ei muutu, eikä piilokuluja synny. Myös tuntiveloitus on sovittavissa.
 • Puhdistamme ikkunasi ammattitaidolla ja siistimme automaattisesti myös ikkunanpuitteet. Pyrimme aiheuttamaan ikkunanpesullamme mahdollisimman vähän häiriötä.
 • Käytämme aina omia työntekijöitämme, emme alihankkijoita.            

Ota yhteyttä

Ikkunanpesu kotitalouksille

Huolehdithan kotitaloutesi ikkunat kuntoon ainakin kerran vuodessa? Mikäli ikkunanpesun laiminlyö täysin, ikkunat saattavat mennä pilalle ulkopuolisten saasteiden ja suoran auringonpaahteen takia. Vuosien aikana ikkunoihin "palanut" lika ei välttämättä edes puhdistu normaalilla peruspesulla.

Tämän vuoksi on tärkeää huolehtia asuntosi ikkunoiden läpipesusta vuosittain. Jos läpipesu ei onnistu, ikkunat kannattaa pestä vähintään eniten likaantuvalta ulkopinnalta. Näin lika ei pääse pinttymään ikkunapintaan.

Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja ikkunanpesijöitä. Pesu suoritetaan ammattityövälineillä. Voit myös pyytää meiltä konsultaatiota ikkunanpesuun. Palvelemme Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Muista hakea kotitalousvähennystä!

Kun ostat ikkunanpesupalvelun kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi, olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Meiltä saat  tarjouksen yhteydessä automaattisesti kotitalousvähennyslaskelman, josta näet suoraan, mikä lopullinen hinta sinulle tulee olemaan. Kotitalousvähennys voi olla todella merkittävä veroetu – lue lisää täältä ja Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä

Ikkunanpesu yrityksille ja kiinteistöille

Niin pienet kuin suuretkin yritykset ja kiinteistöt ovat meille jokapäiväisiä kohteita ja kanta-asiakkaita. Vaikka jokainen kohde on meille erilainen, kaikki ovat yhtä tärkeitä. Pesemme ikkunat kohteessa kuin kohteessa samoilla periaatteilla. Palvelemme Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudun alueella.

Jos siis kaipaat ikkunanpesun ammattilaista, sinun tarvitsee vain toimia seuraavasti:

 1. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
 2. Varaa pesuaika
 3. Ihaile maisemia puhtaista ikkunoista

Lupaamme kaikille asiakkaillemme kirkkaan maiseman vaivattomasti, emmekä jätä jälkeäkään käynnistämme. Myös ikkunalaudat ja -puitteet ovat jäljiltämme takuulla puhtaat ja jäljettömät. Ei ole työtä, joka ei meiltä hoituisi! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Miksi valita Ammattilasi Oy?

Vaikka yrityksemme on perustettu vasta vuonna 2020, kaikilla työntekijöillämme on vuosien kokemus ja koulutus alalta. Valitessasi meidät kumppaniksesi, voit luottaa, että kaikki asiat hoituvat aina myynnistä ja asiakaspalvelusta viimeiseen ikkunaruudun pyyhkäisyyn.

Monta syytä valita meidät:

 • Vastuuvakuutemme on 1 000 000 €
 • Pesemme ikkunat tehokkaasti ja asiakkaalle edullisesti
 • Olemme turvallinen kumppani ja huolehdimme työturvallisuudesta
 • Olemme kaikki koulutettuja ikkunanpesijöitä
 • Hoidamme kohteen vaatimat luvat ja erikoistoimet
 • Pesemme kaikilla toimintatavoilla: jalan, nostimista sekä köysistä
 • Meillä on vuosien kokemus köysityöskentelystä ja korkean paikan töistä
 • Suunnittelemme nostimien korkeudet ja petauspaikat aina etukäteen niin, ettei muu ympäristö vahingoitu missään tilanteessa
 • Hoidamme myös erikoistyöt, kuten korkeat, ahtaat ja muuten haastavat kohteet
 • Käytämme vain ammattivälineitä ja parhaiksi todettuja työtapoja
 • Tarjouksissamme meillä on aina vain yksi hinta, johon on laskettu kaikki mahdolliset kulut – ei yllätyskuluja!

Yhteistyö kanssamme on turvallista – huomioimme myös koronan toimintatavoissamme

Suunnittelemme ikkunanpesun ajankohdan ja järjestyksen yhteistyössä asiakkaan kanssa niin, että prosessi on mahdollisimman turvallinen. Tiloja pestään pääsääntöisesti silloin, kun ne ovat tyhjillään. Mahdollisuuksien ja erikoistilanteiden mukaan voimme toteuttaa ikkunanpesun myös yöaikaan.

Ohjeistamme työntekijöitämme säännöllisesti vallitsevista koronaohjeistuksista. Työntekijämme käyttävät koko työtehtävän ajan FFP2- tai FFP3-standardoitua kasvomaskia ja nitriilikäsineitä ehkäistäkseen tartuntoja. Lisäksi he huolehtivat hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä.

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö